Elmúltál már 18 éves?
Kérjük, a belépéshez add meg születési dátumod!

AZ IGAZI SÖRFŐZÉS MŰVÉSZET

Sokan úgy gondolják, a sörkészítés házilag egyszerű. Elég hozzá egy otthoni sörkészítő szett, a többi már megy is magától. Ez csak az igazi szakikra igaz, akiknek kisujjukban van a sörgyártás technológiája. Tudják, miből és hogyan készül a sör, mesterei a sör erjesztésének, és övék az a tökéletes sörrecept, amit eddig csak a barátaik kóstoltak, pedig az egész világnak ideje lenne megismernie.

HA MAGADRA ISMERTÉL, JELENTKEZZ!

MUTASD MEG A MÁSODIK SOPRONI SÖRVERSENY ZSŰRIJÉNEK, MILYEN EGY IGAZÁN JÓ HOP LAGER!
HA VALÓBAN A TIED A LEGJOBB, A SOPRONI MEGFŐZI ÉS PIACRA DOBJA A TERMÉKET, A TE SEGÍTSÉGEDDEL.

Figyelem!

Amennyiben sörfőzde alkalmazottja vagy, akkor a letölthető hozzájárulási nyilatkozatot alá kell íratnod a munkáltatóddal, majd felölteni az oldalra.

Hozzájáruló nyilatkozat letöltése

A JELENTKEZÉS MENETE

1.

Add meg alap személyes adataid (neved, e-mail címed, lakhelyed, elérhetőséged)!

2.

Írd meg, miért gondolod, hogy Te lennél a legjobb hop lager főző, vagy készíts max. 30 másodperces videót, amelyben elmondod nekünk!

3.

Jelentkezésed véglegesítjük, és máris megkapod, mit kell tenned, és mikorra, milyen mennyiségben kell lefőznöd a saját hop lagered.

4.

A lefőzött, nevezésre szánt hop lageredet juttasd el hozzánk az e-mailben megadott címre, hogy a szakmai sörbírók elbírálják.

5.

Ha sikeresen bekerülsz a döntőbe, részt vehetsz az élő eseményen, ahol kiválasztjuk a legjobb 10 közül az abszolút nyertes hop lager főző sörmestert.