A káposztasalátához:
2ek tejföl
1ek mustár
4ek majonéz
1kis fej hagyma finomra vágva
pár csepp almaecet
1ek porcukor
só bors
1kis fej reszelt káposzta
1szál reszelt sárgarépa
A húst jó alaposan sózzuk, borsozzuk. Egy tálban krémes állagúra keverjük a mustárt, a barna cukrot, a passatát, a fokhagymaport, a szójaszószt, a füstölt paprikát és az olajat, majd alaposan beleforgatjuk a húsokat, és egy órát állni hagyjuk.
Egy magasabb falú tepsibe tesszük az oldalast, mellé dobáljuk a cikkekre vágott hagymákat és a fokhagymagerezdeket, majd felöntjük a sörrel.
Alufóliával letakarjuk, és 160 fokos sütőben 3 és fél órát sütjük, majd 200 fokon további 20 percet.
A káposztasalátához összekeverjük a tejfölt, a mustárt, a majonézt, a felkockázott hagymát, az almaecetet és a porcukrot, majd sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a reszelt káposztát és répát, alaposan összeforgatjuk, és hűtőben állni hagyjuk egy órát.
Marhaoldalas káposztasalátával
kezdő
főétel
húsos
A húst jó alaposan sózzuk, borsozzuk. Egy tálban krémes állagúra keverjük a mustárt, a barna cukrot, a passatát, a fokhagymaport, a szójaszószt, a füstölt paprikát és az olajat, majd alaposan beleforgatjuk a húsokat, és egy órát állni hagyjuk.
Egy magasabb falú tepsibe tesszük az oldalast, mellé dobáljuk a cikkekre vágott hagymákat és a fokhagymagerezdeket, majd felöntjük a sörrel.
Alufóliával letakarjuk, és 160 fokos sütőben 3 és fél órát sütjük, majd 200 fokon további 20 percet.
A káposztasalátához összekeverjük a tejfölt, a mustárt, a majonézt, a felkockázott hagymát, az almaecetet és a porcukrot, majd sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a reszelt káposztát és répát, alaposan összeforgatjuk, és hűtőben állni hagyjuk egy órát.