Az ételhez ajánlott sörkülönlegesség:
Málna Ale
Soproni Óvatos Duhaj Málna Ale
vásárlás
Hozzávalók:
A lekvárhoz:
500g málna
200g cukor
100g barnacukor
180ml Soproni málna ale

A bagettek sütéséhez:
1db bagett
2ek olívaolaj

Az összeállításhoz:
250g krémsajt
1-1tk lekvár
50g parmezánforgács
bazsalikomlevelek
őrölt bors
  1. A lekvárhoz a hozzávalókat egy lábasba rakjuk, és időnként átkevergetve, kb. 20-25 percig főzzük, hogy kissé besűrűsödjön, lekvár állagúvá váljon, majd hagyjuk kihűlni.
  2. A bagettet felszeleteljük, és egy grillserpenyőben, kevés olajon lepirítjuk mindkét oldalukat.
  3. A bagettszeleteket megkenjük krémsajttal, 1-1 teáskanálnyi lekvárt rakunk rá. Erre mehet pár szelet parmezánforgács, bazsalikomlevelek és frissen őrölt bors.

Málnalekváros-bazsalikomos bruschetta

kezdő
partikaja
előétel
vegetáriánus
Málnalekváros-bazsalikomos bruschetta
  1. A lekvárhoz a hozzávalókat egy lábasba rakjuk, és időnként átkevergetve, kb. 20-25 percig főzzük, hogy kissé besűrűsödjön, lekvár állagúvá váljon, majd hagyjuk kihűlni.
  2. A bagettet felszeleteljük, és egy grillserpenyőben, kevés olajon lepirítjuk mindkét oldalukat.
  3. A bagettszeleteket megkenjük krémsajttal, 1-1 teáskanálnyi lekvárt rakunk rá. Erre mehet pár szelet parmezánforgács, bazsalikomlevelek és frissen őrölt bors.

További receptek

marha / vad
street food
sajtos ételek
tészta ételek
sajtos ételek

A család többi tagja:

Soproni Óvatos Duhaj APA

Erősen komlózott, gyümölcsös, szűretlen sörkülönlegesség.
Részletek